SelvStrik.dk

strik og hækling

30. november 2010 11:30
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Julekalender her på kanalen!

30. november 2010 11:30 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

I forgårs fik jeg den ide, at jeg vil lave en julekalender her på bloggen. Så det kommer der så!

 

 

 

Derfor kommer der hver dag indtil den 24.dec et indlæg om noget jeg har strikket, en opskrift, anmeldelse af en cool blog eller noget andet om strik og hækling - men hver dag i 24 dage.

Så kan man abonnere på det gennem RSS (det lille orange ikon oppe i højre hjørne), eller man kan bare gå ind på siden og læse det, når man har lyst. Man kan jo også melde sig ind i facebook gruppen selvstrik.dk, du skal bare 'like' den (Der kommer også snart snart et link her på siden - hvorfor er der SÅ lidt tid på et døgn?). Det synes jeg klart du må gøre, det kunne være så hyggeligt :)

Det bliver mega spændende at se om der er andre end min selv, som gider at læse det. Men jeg synes man skal gøre ting, der er sjove og som gør en glad - så i morgen kommer der en julekalender på selvstrik.dk :) Ses vi i morgen?

(Og hvad har billedet af Guan Yin så at gøre med jul? Jeg fik ikke strikket mit julepynt færdigt - det er det som den lille frønken på billedet (Guan Yin) bruger som hue - men det skulle altså og kan stadig blive til en julekugle :) Jeg tror på det! )

Links fra indlægget:

Find selvstrik på facebook her

28. november 2010 20:10
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Ovis igen igen :)

28. november 2010 20:10 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Frk. Ovis var så super sød, at bytte det garn jeg havde købt, til noget uden duft :)

 

 

For noget tid siden købte jeg det dejligste garn fra Ovis Garn, som er suuuper blødt.

Desværre har jeg parfumeallergi og da garnet duftede af skyllemiddel, fik jeg det skidt af at strikke med det. Det var jo ikke Ovis garn's skyld, men en foreslog mig alligevel at kontakte dem.

Frk.Ovis var super sød og foreslog at bytte det med noget nyt uden skyllemiddel. Jeg var egentlig i gang med, at lægge det sammen med eddike, men hun insisterede på at bytte det.

Jeg er bare så glad for at det kunne lade sig gøre: Ovis garn giver super service!

Links fra indlægget:

Find Ovis super bløde garn her!

 

 

21. november 2010 23:16
by Elisabeth SelvStrik
1 Kommentarer

Varm hane i moderigtig halsedisse

21. november 2010 23:16 by Elisabeth SelvStrik | 1 Kommentarer

Lad os bare sige, at jeg er lidt ophængt for tiden, så jeg får ikke strikket meget. Men men men lidt bliver det da til. Må jeg præsentere min datters hane (indkøbt til 10kr på loppemarked), nu med meget varm stribet angora sweater :)

 

  

Grunden til at jeg ikke får strikket så meget er, at min 2,5årige datter og mand (han er dog lidt ældre) begge har været syge på skift de sidste 3 uger. Når jeg ikke passer dem, er jeg på (mega) spændende html/flash kursus og forsøger at indsvælge så meget jeg kan, inden jeg må hjem og passe syge mennesker, passe hus (hedder det virkelig det?) og alt det andet enlige mødre gør - godt jeg kun skal være enlig mor i en kort periode :)

Men når jeg kan finde lidt tid, er små ting perfekte. Jeg er allerede i gang med en hue til en matchende lille porcelæns pige - faktisk er der to piger, så den ene kan få en hue og den anden... en cowboy-hat? Der er klart for få porcelæns piger med cowboyhat :)

 

Fodnote: jeg tør slet ikke tænke på, hvordan dette indlæg tager sig ud efter det har været igennem google translate... jeg mener tænk på hvad en hane hedder på engelsk - nu med varm sweater :)