SelvStrik.dk

strik og hækling

20. december 2010 08:22
by Elisabeth SelvStrik
2 Kommentarer

20.dec. Hun er så sød!

20. december 2010 08:22 by Elisabeth SelvStrik | 2 Kommentarer

Jeg elsker hende. Det skal jeg jo, men jeg gør det også med glæde. Meget enddag :) Og dette er min nye yndlingsbillede af hende. Min datter :)

 

 

Jeg elsker især de skæve billeder af hende, som her hvor man rigtig kan se hendes smukke lange øjnvipper og søde små bløde krøller i baggrunden :)

18. december 2010 08:30
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

18.dec En huuueeee mere :)

18. december 2010 08:30 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Jamen, det er meget koldt, og man kan altså ikke få for mange :)

 

 

Det er sådan en skør lille-peter-hue, men jeg er vild med den og den er strikket i Bel-Air som er noget meget blødt garn. Jeg er ret sart med, hvad jeg kan have mod huden, men Bel-Air er utrolig blødt. Garnstuen på Østerbro har den.

Nå, den er strikket i rib, men 4 ret, 2 vrang, så bliver ribben lidt mere fast og mindre elastisk. Jeg havde vel egentlig strikket den til min mand... men han var ikke så vild med den, og jeg var, så det gav vist lidt sig selv :)