SelvStrik.dk

strik og hækling

24. februar 2011 07:10
by Elisabeth SelvStrik
2 Kommentarer

strikke, optrevle, strikke, optrevle...

24. februar 2011 07:10 by Elisabeth SelvStrik | 2 Kommentarer

Jeg har pt ekstra travlt i min hverdag og gider derfor kun små strikkeprojekter. Hvis jeg skal være ærlig får jeg næsten ikke strikket.

Min islandske cardigan fra sidste indlæg ligger og bare venter på at få gjort et halvt bærestykke færdigt. Men der har været et par huer, som jeg alligevel har fået strikket lidt på...

 

 

Jeg er helt vild med dette her garn, som er i gang med at bliver en lækker hue (sorry ingen billeder). Og så er jeg også i gang med en hue af det garn jeg købte hos Slavi. Men jeg bliver ved med at trevle op, fordi så bliver den for stor, så bliver den for lille, så passer mønsteret ikke til garnet bla bla bla. De to huer har jeg efterhånden strikket halvt 3 gange og 5 gange.

Jeg elsker ikke at have en opskrift, men bare finde på noget. Det er et eventyr hver gang og selve processen med at finde på, elsker jeg. Men så er der heller ikke altid noget, at vise frem af alle anstrengelserne...

10. februar 2011 16:02
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Når en frø bliver til en prins...

10. februar 2011 16:02 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Denne islandske sweater var nær gået i frø, men så reddede jeg den fra glemslen med et kys :)

 

 

Jeg startede på den for laaaaang tid siden. Jeg er helt vild med farverne og jeg manglede sådan set bare bærestykket. Men som set før, så kom der en masse andre dejlige (strikke) ting i vejen :)

Nå, men nu skal den være færdig... jeg glæder mig alllerede til at have den på.

 

 

 

Jeg fik tilfældigvis også taget dette billede, hvor jeg zoomer ud samtidig med at jeg fokuserer. Jeg er helt vild med udtrykket, som jeg ikke før har vidst hvordan man fik frem (uden photoshop :).

Men det skal jeg eksperimentere med... når jeg får tid :)

 

 

1. februar 2011 16:02
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Vaskeklude...

1. februar 2011 16:02 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Jeg er jo ved at strikke i bund... selvom der er lang vej til, hvis det overhovedet er muligt :)

Men jeg har blandt andet rigtig rigtig meget bomuldsgarn. Så vaskeklude kommer der her nogle stykker af.

 

 

 

Denne her er lukket, strikket på rundpind. Garnet er lidt tykt, tror det er noget øko bomuld fra Brugsen i offwhite. Den er strikket på pind 3,5, opslået 40 masker og startet med 2 ret, 2 vrang. Herefter er mønsteret 4 ret 4 vrang og ved hver ny rækker forskydes mønsteret 1 maske.

De to her nedenfor er med Drops bomuldsgarn. De er strikket på pind 3, med perlestrik i kanten, og så ellers 6 ret 6 vrang - igen med forskydning i mønsteret. Den brune er godt nok svær at se på billedet, men de er super bløde og lidt tykke som jeg synes de skal være :)