SelvStrik.dk

strik og hækling

16. april 2012 10:26
by Elisabeth SelvStrik
2 Kommentarer

Hint hint... det er gult!

16. april 2012 10:26 by Elisabeth SelvStrik | 2 Kommentarer

Hvad er: Gult, fyldt med alle farverne i verden og mit? Juhuuu det er mit nye garnskab :)

 

 

Som så mange andre har mit garn ligget mere eller mindre spredt i kasser og æsker og skuffer rundt i vores lejlighed. Men inspireret af en god (strikke-) veninde, fik jeg for kort tid siden mit eget garnskab.

Eller fik og fik - jeg købte det og fik mit livs lys med på ideen ved at love ham at alt det garn der ikke kunne være i skabet skulle ud... eh ja det var i hvert fald forhandlingsgrundlaget :)

Men som du kan se er det fantantisk! Alt er samlet, mine bøger står side om side, jeg kan se hvad jeg har og kommer ikke til at købe mere af noget jeg har i forvejen (det er i hvert fald arbejdstesen pt), det er samlet i farver, praktisk, fuld overblik og smukt er det også. 

Hvis du går med overvejelser om at kaste alt dit garn i et skab - det kan kun anbefales!

Som du kan se af nedenstående, ja så manglede der også lidt samling på mit garn. Sådan så det ud før Det Gule Garnskab... Ja før billedet er ikke så kønt!

 

14. april 2012 17:15
by Elisabeth SelvStrik
2 Kommentarer

1-2-3 pust

14. april 2012 17:15 by Elisabeth SelvStrik | 2 Kommentarer

Så er der dømt mund-til-mund og fuld natostilling til Selvstrik!

Efter en længere pause i indlægene, kommer her et lille indlæg om mellem(blog-krise)tiden :)

For jeg har jo strikket siden sidst, det blev til en hel masse huer, et iPhone cover, nogle babyting, en tyk trøje, en halv cardigan og alt det som blev fundet for let før det var færdigt. Billederne neden for viser lidt af det.

Hmm den poncho (det første billede) blev fundet for let, men når jeg nu kigger på billedet tror jeg at jeg skal kigge på den poncho igen. Det vil i så fald ikke være første gang jeg strikke noget, trevler det op, for at strikke det igen :) Længe leve at tage billeder af ens kreationer.