SelvStrik.dk

strik og hækling

25. september 2012 07:36
by Elisabeth SelvStrik
2 Kommentarer

Ahhhh det føles godt!

25. september 2012 07:36 by Elisabeth SelvStrik | 2 Kommentarer

Jeg er så glad for min cykel mit webshop-projekt!

Det er simpelthen det sjoveste og mest fantastiske jeg har gjort. Og jeg er vild med det hele.

 

 

At finde garnet er jo super sjovt. At forhandle og måske få lidt bedre priser, at maile og tale med grossister er også utrolig spændende - de ved jo en masse om deres produkter.

Opbygningen af webshoppen er jeg også vild med. Det er jo som at bygge og indrette et hus. Det har jeg så aldrig prøvet. Men jeg har bygget webshops og det er altid lige spændende. Det er som et interaktivt dukkehus, hvor man måske kan få kunderne til at handle, hvis der er den rigtige indretning og de rigtige varer.

Det jeg gerne vil give videre på webshoppen er, at: Jeg elsker garn. Jeg elsker at strikke. Jeg elsker sanseligheden i det. Jeg elsker at røre ved garn. Jeg elsker at eksperimentere og lade mig suge ind i lige det garnnøgle. Jeg elsker det øjeblik, hvor jeg ser garn i en farve, som min hjerne til at eksplodere i ideer eller at gamle ideer dukker op og pludselig giver mening på en ny måde. Jeg elsker at møde nyt garn som får mig til at tænke i helt nye baner. Det er som en forelskelse for mig. Det er mit drug.

Det vil jeg gerne formidle! Og måske inspirerer andre til bare at kaste sig ud i det.

Mens vi venter på shoppen, er der her et billede af noget garn jeg kommer til at have i butikken. Det skønneste, blødeste og i de mest fantastiske farver - både vilde pangfarver og naturfarver, og med eller uden opskrifter. Puha, jeg glæder mig til at vise jer det hele :)

 

 

 

 

4. september 2012 11:46
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Søvnløs på Østerbro

4. september 2012 11:46 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Nogen ligger søvnløse over finanskrise og arbejdsløshed. Helle kan nok heller ikke sove, fordi 'hvad finder Ekstra Blandet nu på at skrive...' om hendes mand. Lille mig, jeg ligger søvnløs over garn!

 

 

Min problemstilling er jo grundlæggende positiv. Jeg har kastet mig ud i projektet. Jeg har lidt penge at købe for. Jeg kan selv sætte webshoppen op og det jeg ikke kan, kan min søde mand hjælpe mig med (Geeks rule the world!). Jeg har en kreds af strikkere, som alle gerne vil hjælpe med at vælge garn. Jeg har kontor/lager plads hos nogle utrolig venlige mennesker. Og der er så utrolig meget garn i verden.

Det hele kører som smurt.... men det er faktisk det med garnet, som er 'problemet'. Fordi hvordan skal jeg kunne vælge?

Okay, jeg har valgt noget fra, fordi jeg (desværre) ikke tror, at jeg kan sælge garn til 300kr nøglen (selv om der er 150g i :). I den anden ende af skalaen har jeg også valgt det billigste fra - jeg kan ikke være Netto, der køber mega partier ind.

Det jeg kan er at være mig. Lille, ikke så lille Elisabeth, som har en drøm, der hver dag vokser sig lidt større og får lidt mere kød på som tingene skrider frem. Jeg kan købe garn som jeg tror på, garn jeg selv ville købe og så er der forhåbentlig også andre, der vil købe det - det finder jeg jo ud af.

Men det er stadig meget nervepirrende, for hvad hvis jeg tager helt fejl! Hvad hvis det bare er mig som er vild med farver? Hvad hvis jeg alligevel ikke kan formidle alt det sanselige ved garn? Hvad hvis jeg bare drukner i arbejde (som alle andre) og ikke har tid til alle de ideer der skulle gøre Selvstrik anderledes? Ahhh

Det er jo nok sådan det er at være selvstændig - altså at der hele tiden er ting, som føles totalt livsvigtige, hvilket jeg må finde en måde at navigere i...