SelvStrik.dk

strik og hækling

28. april 2013 19:04
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Tak for fisk

28. april 2013 19:04 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

De sidste 3 dage har jeg været på tai chi workshop. Det var fantastisk. Endnu en gang.

Taostisk Tai Chi er en af mine store kærligheder og det har det været de sidste 8-9 år. Hver gang jeg tror jeg har styr på noget, lærer jeg noget nyt og det er som at være ren novice igen - jeg er vild med det :)

Der er så mange dejlige ting ved at træne, men mest af alt er jeg vild med at mit hoved bare slapper af og jeg holder op med at bekymre mig, overveje og kontrollere. Faktisk går der ikke lang tid før jeg har glemt hvor jeg har stillet min taske, hvad jeg lavede for 5 min siden og hvad dag det er. Og det er meget ulig mig. Jeg har altid (eller prøver på at have) styr på ting og hvis jeg ikke har styr på ting, så arbejder (læs: stresser) jeg på at få det.

Men efter mange timer tai chi, så glemmer jeg simpelthen at have styr på ting. Jeg slapper af, jeg giver slip og ting bliver som de bliver. Og jeg tror, at jeg er ved at finde ud af, at verden drejer videre selv om jeg glemmer ting. Selvom jeg ikke har styr på ting.

So consider this letting go <3

 

(Pssst... du kan stadig nå at være med på give-awayen - du har indtil mandag morgen kl.12)

22. april 2013 15:02
by Elisabeth SelvStrik
37 Kommentarer

200 likes og en give-away

22. april 2013 15:02 by Elisabeth SelvStrik | 37 Kommentarer

Selvstrik på Facebook har fået 200 likes :D

Jeg vil gerne sige 1000 tak til alle jer som følger mig på Facebook, Pinterest, bloggen og shoppen. Det er super dejligt at vide, at der er andre end mig, som synes det jeg render og laver er interessant - så tak Selvstrik-venner :)

Som tak laver jeg en lille give-away - min første faktisk :)

Du kan vinde 1 kande af My Big Tea (1,4L) tekander fra Eva Solo - jeg har 2 i alt, en med rød frakke og en med grå frakke. Jeg fik dem i forbindelse med, at jeg lavede en gratis strikkeopskrift på en tevarmer til dem.

Det er en rigtig lækker kande (jeg bruger den selv) af porcelæn og tuden gør at den ikke drypper. Den er på 1,4L og hullet er stort nok til at man kan gøre den rent indvendigt, men den er stadig nem at hælde af :) Så kan du også strikke din egen tehætte/frakke.

 

 

Du kan deltage i Selvstriks give-away med 1 lod pr. ting du gør:

- Skriv en kommentar til dette indlæg

- Del dette indlæg på Facebook

- Del mit post på Facebook om dette her indlæg

- Følg mig på Pinterest

- Tilmeld dig Selvstriks nyhedsbrev.

og skriv i kommentarer hvad og hvor mange lodder du deltager med :)

Give-awayen løber 1 uge og slutter mandag den 29. april kl.12. Snarest derefter trækker min 4 - næsten 5 - årige datter lod :)

21. april 2013 10:01
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Poncho til store og små

21. april 2013 10:01 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Som nogen måske har fulgt på Facebook, så er jeg i gang med en poncho... hehe eller 2 på en gang. Kvinder kan jo multitaske :)

 

 

Det startede med at jeg havde brug for en varm poncho, for mit værksted er koldt. Men så ville kanten ikke blive pæn og så ville min datter også gerne have en.

Jeg lagde min egen til side og gik i gang med hendes, og så fik jeg også fikset problemerne med kanten. Hun har selv valgt farverne - jeg synes de er fine <3

Jeg mangler lige at hæfte ender og skylle op, men færdige er de. Der kommer en opskrift, men de er strikket på pind 5 af lamauld med magic loop - og det går dejligt hurtigt.

Læg gerne en kommentar - stort som små :)