SelvStrik.dk

strik og hækling

6. juni 2013 20:46
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Danse-strik med Stephen West <3

6. juni 2013 20:46 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Okay, et lidt forsinket indlæg om en super fantastisk oplevelse, som jeg sent vil glemme.

For et par uger siden (f**k tiden flyver) var jeg inde og se strikkeguruen Stephen West danse og strikke! De var sådan set en kombineret danse / strikke forestilling, sammen med danse (guruen) Kirstie Simson - wau det var fedt.

Inden jeg fortæller om oplevelse, skal I lige se en super fed bluse han havde på, som er hans nyeste opskrift Swingback - jeg vil strikke den! (ved ikke lige hvornår, men det vil jeg)

 

 

Nå, men tilbage til selve forestillingen. Da vi kom sad Stephen West på trappen op til vores sæder - der sad han og strikkede og sagde 'hej' til dem der kom forbi. Vi blev opfordret til at strikke under stykket og der var lys, så vi kunne se hvad vi strikkede. Selve forestillingen var bygget op som en slags selvbiografiske monologer blandet med dans, og strikning undervejs.

Det var super spændende at høre brudstykker af Stephens liv med strik, hvordan han i high school altid gik og strikkede og selvfølgelig mistede et nøgle garn og først opdagede det efter folk nærmest faldt i garnet bag ham.

 

Finalen

Til sidst i forestillingen blev vi opfordret til at komme op på scenen og deltage i the grand finale. Der var en masse små silkekokoner, der blev bredt ud som et lille lommetørklæde - farvet i alle regnbuens farver.

2 og 2 skulle vi forsigtig trække i hver vores hjørne af lommetørklædet og brede den uspunden silke ud... Forestil dig et helt sort rum, sort bagbeklædning, sort gulv, stort set ingen scenografi og så en masse mennesker der forsigtigt trækker i hver sin ende af fin uspunden regnbuefarvet silke indtil hele rummet var indhyllet i tynde regnbuefarvet silketråde og mennesker der eksperimenterede med at puste til silke, trække i silke og danse med silken - det var magisk.

 

Snak med Stephen West

Bagefter kunne man så købe Stephen West's opskriftsbøger og få dem signeret og så selvfølgelig få en sludder. Jeg skulle egentlig ikke købe noget (mm klart!), men jeg endte selvfølgelig med at komme hjem med 2 bøger og fik en lang snak med Stephen - som var utrolig åben og venlig. Det føltes som at tale med en gammel ven :)

Jeg kan ikke sige det nok gange: Det var super inspirerende. Og jeg siger det lige igen: Det var super inspirerende.

Jeg elsker uventede oplevelser og måske bor der en amatørskuespiller i mig, men jeg synes det er fedt at blive inddraget. Det var ikke et danse / teater stykke, det var en danse / teater oplevelse jeg sent vil glemme <3