SelvStrik.dk

strik og hækling

31. august 2013 15:32
by Elisabeth SelvStrik
4 Kommentarer

Mit hjerte banker for strik

31. august 2013 15:32 by Elisabeth SelvStrik | 4 Kommentarer

... så jeg er helt rundtosset. I dag har jeg gen-opdaget hvad der giver mig energi. Hvad der får min mølle til at køre rundt.

 

 

Jeg har været sammen med en fra vores opgang, hvis datter er jævnaldrende med min datter. Jeg har aldrig rigtig talt med moderen, men i dag kom vi til at snakke om vores arbejde... Og det var bare så super fedt, at tale med en anden kreativ om strik og garn og tilskæring og konstruktion og og og.

Hendes passion er digitale symønstre, så det er en helt anden retning, men hun fik mig til at huske på min egen passion og på hvor meget jeg savner at være connected med den.

I nogen tid har jeg følt at jeg var gået kreativt i stå. Jeg har brugt al min energi på at ordne webshop, regnskab, strategi, lave penge, få de forskellige ting til at spille sammen... og har haft svært ved at mærke mig selv i det. Jeg har følt mig drænet kreativt.

Jeg har mærket min energi dale og ikke rigtig kunne finde ud af hvorfor eller hvad jeg skulle gøre for at komme i forbindelse med den igen. Men i dag fik jeg igen suget i maven. Følelsen af at alt stiller sig på række og giver mening.

Jeg henter min energi ved at skabe. Strik er en måde for mig at skabe. Det er i virkeligheden en meget lukket eller solo process for mig, fordi jeg fordyber mig i mit eget univers i en periode. Jeg elsker det. Og jeg er også afhængig af det. Hvis der går for lang tid i mellem bliver jeg deprimeret. Min hjerne har brug for de kemikalier, der opstår når jeg går ind i mig selv.

Pludselig sker der en nogle ting i mit liv og det føles som at være i forbindelse med mig selv igen. Som om der var en hemmelig verden, jeg glemte og nu har fundet igen <3

28. august 2013 22:35
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Zen-diæt

28. august 2013 22:35 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Af natur er jeg utålmodig. Min hjerne kører meget hurtigere end mine hænder og det er lidt et problem, når man strikker. Mit hoved har strikket det hele færdigt, før det rent faktisk er færdigt.

Nogen der kender det?

Så jeg er på kur. Utålmodigheds-kur eller zen-diæt, alt efter om man synes glasset er halvt fuldt eller halvt tomt. Fordi jeg kan ikke rykke min virksomheden, hvis jeg allerede er færdig med det i hovedet, før jeg har ført det ud i livet. Så kommer der nemlig ikke flere opskrifter. Så kommer der ikke flere blogindlæg. Så kommer der ikke mere omsætning.

Så jeg prøver lige noget nyt her. De næste 6 måneder skal jeg afslutte / følge noget til dørs hver dag. I'm the new closer!

 

26. august 2013 14:32
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Bella tunika til Lutten

26. august 2013 14:32 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Jeg har fået 2 nye bøger i shoppen fra Lene Holme Samsøe: Babystrik på pinde 3½-4 og Børnestrik på pinde 3½-4.

Så nu er jeg i gang med at strikke Bella Tunika til min datter aka Lutten. Jeg har ikke strikket til hende i meget lang tid og jeg glæder mig helt vildt til at forære hende den. Hun bliver så glad for ting, jeg laver til hende <3

Min datter har valgt farven (Magenta-farvet Yaku uld) og jeg modellen. Den er ret nem at strikke, med et dejligt strikke-diagram og så strikkes den rundt uden ret meget montering - I like :)