SelvStrik.dk

strik og hækling

27. oktober 2013 09:05
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Lulu strik i lama

27. oktober 2013 09:05 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Jeg har haft kig på 'Lulu rilletrøje med lange masker', siden jeg købte Suveræn Strik, af Lene Holme Samsøe, i sommer.

Det er faktisk mit andet 'forsøg', første gang strikkede jeg den i lyselilla lamauld og oppefra. Men farven var helt forkert til mig og mønsteret blev ikke så smukt, når det blev strikket oppefra.

Men nu er jeg i gang igen, denne gang i brunmeleret Lamauld og det er helt rigtigt. Denne her brunmelerede Lamauld har jeg ventet på at lave noget af, og nu kan det kun gå for langsomt :)

Den opmærksomme læser vil måske opdage, at pindene på billedet er KnitPro rundpinde sæt i natural. Jeg har det nu i SelvStrik shoppen. Ja ja, jeg har overgivet mig, og er faktisk blevet ret vild med dem - men shhh: Sig det ikke til mine andre rundpinde.

 

 

24. oktober 2013 11:35
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Lama love <3

24. oktober 2013 11:35 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Jeg huske det tydeligt. Den første gang jeg så Lamauld fra Strikkebogen. Det var ca. 2 år siden i Hillerød, hvor jeg købte 4 nøgler. Jeg kunne mærke, at de ville ændre mit liv.

Så startede jeg garnshop og det første garn jeg fik, var Lamaulden i alle de skønne farver. Trine, som har Strikkebogen, har jeg lige siden 'punket', fordi jeg synes der manglede en farve. Kan du gætte hvilken?

Pink Lamauld selvfølgelig <3

 

Nu er den her og den er så uendelig smuk.

PomPom lavet af pink og lilla lamauld og dampet så ulden bliver helt fluffy som pels <3

11. oktober 2013 19:07
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Nyt logo :)

11. oktober 2013 19:07 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Hvis du følger med på min Facebook side, ved du måske at jeg er i gang med at få lavet et professionelt logo. Eller det var jeg :) En proces der startede i juni og stadig har vi ikke rigtig fundet det rigtig udtryk.

Jeg havde en ide og en god mavefornemmelse af hvad jeg ledte efter, men måske kunne jeg ikke rigtig forklare det eller også har jeg ikke fundet den rigtige til at lave det.

Anyway, men det endte - som med det første logo - med at jeg lavede det selv, og jeg er egentlig godt tilfreds med det. Jaja det er ikke så perfekt og måske står det ikke helt lige, men det er måske bare mig: ikke særlig perfekt og ikke helt lige. Det har jeg det godt med.

Her er det for dem, der ikke har set det før: