SelvStrik.dk

strik og hækling

13. december 2013 15:30
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Strikkede julestjerner og hjerter

13. december 2013 15:30 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

... SelvStrik style!

Hver år tænker jeg at jeg vil lave en masse opskrifter og strikke en masse til jul - og så kommer realiteterne og banker mig i hovedet, for jeg når ikke halvdelen af det jeg tror. Hvilket nok er et almindeligt problem for mange, især omkring juletid :)

Men i år nåede jeg faktisk at strikke julepynt og lave det til en opskrift. Og opskriften kan købes på SelvStrik.dk

Julestjernerne og hjerterne er strikket i lamauld og den lilla er strikket med en tynd følge-tråd af guld. Som strop har jeg brugt navne bånd fra Ikast-etiketter, på det ene står der SelvStrik.sk og på det andet "Til Vega fra Mor". De sidste har jeg lige fået lavet og min datter er helt vild med dem - hvilket jo præcis har planen :)

I nyhedsbrevet i næste uge kommer der en gratis opskrift på stjernen og hjertet som pude. Det er en købe opskrift, men dem som får nyhedsbrevet, får også opskriften gratis. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

5. december 2013 11:35
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Trøjerne der tager livet af mig <3

5. december 2013 11:35 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Jeg har den sidste måned strikket 3 trøjer - foruden 4 huer og så lidt strikkeprøver der ikke kom videre.

Det er jeg godt tilfreds med - men de f*** trøjer driller. De er sådan set færdige, men jeg er ved at lave min første trøjeopskrift og det bliver ikke helt som jeg vil have det. Ja, så de er alligevel ikke færdige.

Nå, jeg håber, at jeg snart får has på problemerne (når jeg strikker den næste trøje, jeg er gået i gang). Og at jeg snart kan have SelvStriks egen gratis sweater opskrift klar :)

Alle tre trøjer er strikker i lamauld (Grå/Turkis, Bordeaux/Grå og Brunmelleret).

Her er lidt fra kameraet - den brune er Lene Holme-Samsøes Lulu :)

3. december 2013 14:21
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Fangst fra julemarkeder

3. december 2013 14:21 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Eller rettere julemarked, for jeg nåede kun Fåreavlernes på Remisen. Som altid var der mange smukke ting og noget af det kom med mig hjem :)

Det blev til 2x100g Pelsuld i mine to yndlingsfarver turkis og græsgrøn, lækre håndlavede knapper i Palisandertræ, 4 par alpakka sokker (som jeg er afhængig af) og en filtet pink bold (ikke på billedet).

Jeg skulle jo egentlig ikke har mere garn, eftersom jeg med min private samling, snart kan pakke det meste af Nordeuropa ind i garn :)

De 2 hvide par sokker, vil jeg selv prøve at (plante) farve, så fortsættelse følger på dem.

Hvis nogen har prøvet selv at farve og har gode links til videoer eller ideer til farvemateriale som giver orange - så skriv endelig i kommentarfeltet. Alle andre - skriv også gerne en kommentar - det er så hyggeligt, når du skriver :)