SelvStrik.dk

strik og hækling

19. januar 2016 11:37
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Fastelavns kursus

19. januar 2016 11:37 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Nu kan du komme på fastelavnskursus hos SelvStrik.

Jeg elsker fastelavn og udklædning og halloween - og det gør min datter heldigvis også.

Både hun og jeg går op i det med liv og sjæl og jeg ved ikke hvor mange gange jeg har siddet og strikket den halve nat for at få noget færdigt. Nogle gange også fordi hun har skiftet mening i sidste øjeblik :)

Derfor har jeg fået lov at lave de sjoveste ting de sidste 5-7 år. Hvis du har fulgt min blog, har du måske se nogle af ting jeg har lavet.

Min datter har været en hvid kat, en sort kat, en brun hund, Findus, Pippi, en vampyr med en den lille flagermuse-ven Flaxer, en fisk, en piratkaptajn og så har jeg lavet utallige kødben, sværdbælter, små soveposer og tæpper til bamserne, puder og jeg ved ikke hvad.

(Mød: Flaxer, min datters lille flagermuseven fra Halloween)

(måske genkender du denne her paryk jeg lavede for nogle år siden)

Den glæde ved at lave udklædning selv, vil jeg rigtig gerne give videre, så jeg har lavet et kursus. Til dig ja :)

Og strengt-taget behøver du ikke kun lave fastelavnsudklædning, det kan også bare være du vil lave noget fedt til udklædningskassen.

Og også hvis du vil lave et full-voksen-size hæklet hippiekostume til sommerfesten eller noget helt andet.

Det er til dig jeg har jeg lavet det her kursus. 

Uanset hvad så guider jeg dig igennem. Vi primært strikker og hækler, men lidt syning kan også komme på tale. Skal jeg så strikke en heldragt til et barn / en voksen - spørger du måske? Nej, eller ja - det kommer an på dig.

Hvis du vil det så vil jeg gerne hjælpe dig med at beregne garn og omregne mål til en opskrift. Men det kan lige så godt være vi transformere et par strømpebukser og en bluse fra Føtex, som bliver forsynet med en strikke hale, et par hæklede øre og lidt andre ting og så er det en grøn kat.

Når du har tilmeldt dig, så sender jeg dig en mail med nogle afklarende spørgsmål og så er vi allerede i gang.
Hvis du vil læse mere om kurset, kan du gøre det HER.

Pssst.... på lørdag den 23. januar er der forresten også Åbent Hus hos SelvStrik i østbanegade 41 fra kl. 13:30-17:30 - så kig forbi hvis du vil kramme garn og se det der er på shoppen med fingerne. Jeg har lige hentet en ny sending garn fra Fyberspates, og der er både nye farver i mellem og et lidt tykkere garn. Alt det kan krammes og nusses på lørdag :)