SelvStrik.dk

strik og hækling

12. september 2010 12:30
by Elisabeth SelvStrik
2 Kommentarer

Garn-pusher 1.0

12. september 2010 12:30 by Elisabeth SelvStrik | 2 Kommentarer

Ahhh der er intet for en misbruger som pusheren!

Det er den største kærlighed, næst efter stoffet - eller i mit tilfælde garnet! Og jeg elsker også mine :) Jeg handler rigtig meget tre steder: Nikoline Garn på Nørrebrogade, Garnstuen på Østerbrogade og så Uldstedet i Fiolstræde.

Jeg kan rigtig godt lide at handle i Nikoline Garn, fordi de har meget forskelligt garn og har masser af det. Jeg har aldrig været ude for at de ikke havde nok af en farve, uanset hvor meget jeg skulle bruge. Så forhandler de også rigtig mange af Drops' garner og er meget hjælpsomme med opskrifter - også selvom man ikke har købt den hos dem. Jeg kan også godt lide at de er meget åbne og positive overfor projekter hvor garn og opskrift ikke 'passer' sammen. Nogle garnbutikker er meget konservative med hvad man 'kan' og 'ikke kan'.

Ov jeg glemte at nævne min nyeste leverandør - Jorun Garn. Jeg har kun været der en gang, men hun (Jorun) var virkelig kreativ. I kender det måske, jeg havde hørt om butikken og så skulle jeg bare lige kigge... og så kom jeg hjem med opskift og garn til en cardi :) Den bliver forøvrigt superlækker - glæder mig til at vise og skrive til jer om den.

Uldstedet har meget lækre og specielle garner, som er i det dyre ende, så jeg bruger mest stedet til inspiration og når jeg laver projekter med Isager garn. Lars Hjortshøj har en gang sagt at det koster 1.000kr at komme ind i Silvan og det samme gælder desværre også Uldstedet :)

Garnstuen på Østerbrogade, er et rart sted som jeg har et lidt specielt forhold til. Det var min første :) Det var simpelthen den første garnbutik jeg kom i og den tidligere ejer, en ældre dame, var utrolig tålmodig med mig. Hun grinede ikke (mens jeg så det), da jeg fortalte at jeg havde lært mig selv at strikke med spisepinde og sider fra nettet. Hun grinede ikke (mens jeg så det), da jeg var meget optaget af at hækle med ståltråd. Og hun grinede ikke (mens jeg så det), da jeg strikkede med opklippede plastikposer og ville lære nye strikkemetoder. Butikken blev for 5-7 år siden overtaget af hendes niece, som har indført mere moderne garner og egen import fra Peru.

Kommentarer (2) -

Lena

Ihh, jeg sidder her på arbejdet og savner mit garn! Tillykke med din nye flotte blog, den glæder jeg mig til at følge. Vi ses snart over noget garn, knus Lena =)

Marie

Hej Elisabeth,

Jeg vil rigtig gerne lære at strikke, men jeg ved ingen gang hvordan man slår masket opSmile Har du nogle tips til videoer eller guides som måske kan hjælpe mig?

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading