SelvStrik.dk

strik og hækling

18. september 2010 13:28
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Babytæppe... hygge :)

18. september 2010 13:28 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

3 dage inde i projektet og er allerede godt på vej. Det er ca. 110cm langt. Hver stribe er ca. 2 cm så jeg skal lave 50-60 striber, hvis det skal blive bare nogenlunde kvardratisk. Jeg har lavet 18½... lidt hovedregning... med denne fart bliver jeg ikke færdig :) 

 

 

Jeg har indset, at det ikke bliver hurtigere færdigt, fordi jeg stresser over det. Jeg får bare ondt i hænderne. Sådan er det nok med det meste. Stress gør det bare... stressende? Enten bliver det færdigt eller også køber jeg noget :)

Nu har jeg fået taget et bedre billede, stadig med blitz men i dagslys - det gør hele forskellen for, hvordan farverne fremstår, selvom det er svært at gengive støvede farver ordentligt.

Nå, fortsættelse følger...

 

 

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading