SelvStrik.dk

strik og hækling

6. oktober 2010 09:20
by Elisabeth SelvStrik
3 Kommentarer

may the force be with me :)

6. oktober 2010 09:20 by Elisabeth SelvStrik | 3 Kommentarer

Jubiiii Jeg har fået Iphone og lige bagefter fik jeg så sved på panden, fordi fordi fordi ak og ve hvad hvis den går i stykker! Derfor må et cover blive til.

Hvem andre til at passe på den end.... den lille vise grønne (grønt er jo godt for øjnene) mand (ja en mand er han så nok i virkeligheden ikke, men) YODA. Han er for sej og han skal selvfølgelig passe på Iphone-Fergi (det er en 3g og på engelske, med lidt god vilje bliver det altså til Fergi :) Nå, men her mit selvhæklede Yoda Iphone Cover så, komplet med selvlysende lasersværd!

 

 

Hvad synes du? Jeg er godt tilfreds, men der er noget med øjnene og munden som ikke helt holder. Jeg prøvede noget forskelligt, men det er svært, når det ikke kan være så detaljeret. Nogle forslag til, hvordan den kan komme til at ligne mere?

Yoda Iphone Cover kommer som gratis opskrift her på siden... på et tidspunkt. Jeg skal liiiiige gøre det igen og så skrive det op :)

 

 

Kommentarer (3) -

Anne-mette

Ej, hvor er du god og hvor er den bare nuser! Smile

Anja

Hejsa.
Jeg har lige set dit Yoda Iphone cover.
Det er simpelthen for sejt! Jeg vil så gerne hækle sådan et, har du mulighed for at lægge opskriften op? Smile

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading