SelvStrik.dk

strik og hækling

8. oktober 2010 15:18
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Mååååååååååål

8. oktober 2010 15:18 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

- ikke flere selvmål i denne omgang :)

Juhuuu de er nye navnebånd med selvstrik.dk kommet! Jeg har følt mig så selvstukket over selvstik.dk, at jeg frygtede endnu en fadæse: tænk hvis jeg havde overset noget andet! Men de er nu helt som de skal være.

 

 

De er super flotte og jeg glæder mig til at sætte dem på min Yoda Iphone Cover, den islandske trøje jeg lavede til skovhuggeren for noget tid siden - og alle mine andre projekter :)

Altså det eneste man (den anden mig) kunne indvende er, at de måske er meeeeeget klassiske. Det er jo fint, at sætte selvstrik.dk på gaver, uden at folk har lyst til, at klipper dem af, fordi det er en mega øjebæ. Men jeg kunne allerede nu godt tænke mig nogle i vilde faver.

Jeg fantaserer om neongrøn på pink baggrund, eller neongul på mørkelilla baggrund, citrongul på sort baggunrd eller en mere stilet version i grå på hvid baggrund...

 

Links fra indlægget:

Navnebånd fra Ikast etiket

 

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading