SelvStrik.dk

strik og hækling

5. november 2010 16:50
by Elisabeth SelvStrik
3 Kommentarer

Ovis garn is in da house!

5. november 2010 16:50 by Elisabeth SelvStrik | 3 Kommentarer

Og ja det er virkelig super blødt! Jeg bestilte 4 nøgler á 50g Ovis Supersoft i lyse lilla (Hyacinth) og et á 50g Aubergine. Og Christina fra Ovis Garn kom selv og afleverede det, fordi hun "arbejder liiiige i nærheden". Og så kunne jeg "lige få portoen retur"... det er edderspiseme super service :)

 

 

Det er super lækkert, blødt, dybe intense farver, men emma-dilemma......det dufter af skyllemiddel og øvbøv jeg har parfumeallergi :( så en aften med Ovis giver desværre hovedpine og åndenød - damn!

Jeg har endnu ikke løst det, men overvejer at:

a) vaske det og håbe på at duften forsvinder - det har jeg så desværre erfaring for ikke hjælper

eller

b) hænge det til af-duftning - og helst et sted jeg ikke opholder mig. Det kan så være rimelig svært i en lejlighed, hvor alle rum er opholdsrum. Hmmm måske skulle jeg hænge det ned i mit kælderrum og håbe at der ikke er møl eller andet der kan spise mit super bløde garn.

Og jeg som havde glædet mig så meget til at strikke med det... hvordan kunne jeg ellers komme af med duften? Kunne noget suge duften til sig, måske eddike? Hjææælp, er der ikke nogen, der har et godt ammestue/husgeråd?

 

Links fra indlægget:

Her finder du Ovis garn

Kommentarer (3) -

Marianne

Hvor er det skønne farver du har valgt.
Den med parafumeallergien vidste jeg ikke - måske christina selv har et tip. - Måske du kan bytte med én der ikke har fået det vasket ????

Elisabeth

Næ, jeg har egentlig ikke tænkt på at snakke med Christina om det, men god ide, måske kan man fravælge skyllemiddel en anden gang. Nu prøver jeg lige om eddike ikke kan tage lugten. Det kom egentlig også bag på mig at det lugtede så kraftigt, fordi det du, Marianne, havde lugtede ikke. Kan du huske om det lugtede/duftede da du fik det?

ThinkingSpace

Øv, hvor er et ærgerligt. Jeg ville også tale med sælgeren om det. Hun kender måske problemet og har en løsning. Smile

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading