SelvStrik.dk

strik og hækling

30. november 2010 11:30
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Julekalender her på kanalen!

30. november 2010 11:30 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

I forgårs fik jeg den ide, at jeg vil lave en julekalender her på bloggen. Så det kommer der så!

 

 

 

Derfor kommer der hver dag indtil den 24.dec et indlæg om noget jeg har strikket, en opskrift, anmeldelse af en cool blog eller noget andet om strik og hækling - men hver dag i 24 dage.

Så kan man abonnere på det gennem RSS (det lille orange ikon oppe i højre hjørne), eller man kan bare gå ind på siden og læse det, når man har lyst. Man kan jo også melde sig ind i facebook gruppen selvstrik.dk, du skal bare 'like' den (Der kommer også snart snart et link her på siden - hvorfor er der SÅ lidt tid på et døgn?). Det synes jeg klart du må gøre, det kunne være så hyggeligt :)

Det bliver mega spændende at se om der er andre end min selv, som gider at læse det. Men jeg synes man skal gøre ting, der er sjove og som gør en glad - så i morgen kommer der en julekalender på selvstrik.dk :) Ses vi i morgen?

(Og hvad har billedet af Guan Yin så at gøre med jul? Jeg fik ikke strikket mit julepynt færdigt - det er det som den lille frønken på billedet (Guan Yin) bruger som hue - men det skulle altså og kan stadig blive til en julekugle :) Jeg tror på det! )

Links fra indlægget:

Find selvstrik på facebook her

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading