SelvStrik.dk

strik og hækling

8. december 2010 08:02
by Elisabeth SelvStrik
1 Kommentarer

8.dec. - og en hue mere

8. december 2010 08:02 by Elisabeth SelvStrik | 1 Kommentarer

Hov, jeg glemte denne hue til indlægget om Sonia Rykiel!

 

 

Den er strikket på pind 4,5, med garn fra Det Uendelige Garnlager: den sorte er alpakka fra Drops (20-30g) og den pinke og lilla er... cool wool? måske, 1/3 nøgle af hver.

Jeg elsker, at bruge garn fra Det Uendelige Garnlager og det gør min mand også :) Replikker som "Skal du nu have garn igen?", "Har du ikke nok garn" og "Har du overhovedet plads til mere garn" kan ofte høres her på adressen. Men jeg er ligeglad, fordi jeg siger bare "Ja, jeg skal have mere garn" og "Nej, lige den farve/kvalitet har jeg ikke" og "Ja, det er klart jeg har plads til mere garn".

Nogen er til grej og andre til garn :)

Kommentarer (1) -

Michelle M.

Hej Elisabeth.
Fantastisk blog, det er jo ren hyggelæsning Smile
Har du mon en opskrift på ovenstående hue, eller kan du lige "strikke" en sammen? Wink
Jeg ligger inde med garn til huen samt rundpind 4,5, men jeg er slet ikke god til det der med selv at skulle regne den ud...
Venlig hilsen en anden selvstrikker

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading