SelvStrik.dk

strik og hækling

9. december 2010 07:33
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

9.dec.- giv noget til nogen :)

9. december 2010 07:33 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Jeg vil følge andre blogger trop ved at opfordre til at give i den søde juletid. Jeg synes også det er vigtigt, at give uden for juletiden, men hvis julen inspirer folk til at give, so be it.

 

 

Man kan altid give lidt. Det behøver ikke være dyrt, det behøver ikke være politisk korrekt og der er mange måder at give på. Jeg giver mest til hjemløse og fattige i Danmark. Der er ingen tvivl om, at resten af verden også har brug for støtte, men mit hjerte banker mest for dem. 

Her er min liste, men hvem eller hvad synes du er godt at give til?

Mødre-hjælpen hjælper primært enlige mødre og de har en særlig julehjælp, som du kan støtte med et bidrag eller du kan købe og aflevere børneting i en af deres butikker.

Frelsens Hær gav sidste år 7.000 familier julehjælp, men desværre gik 2.500 ansøgere forgæves. I år giver de kun til børnefamilier, fordi der er ikke er penge nok. Du kan også hjælpe ved at give dit gamle tøj til organisationen.

Hus-forbi er en hjemløseavis, som sælges af hjemløse. Det er et virkelig godt initiativ, hvor hjemløse faktisk arbejde ved, at sælge avisen og så får de 8 af de 20kr som avisen koster. Køb en avis eller abonner på bladet.

Herbergerne En Varm Seng giver nattely i den kolde tid til hjemløse. De kan støttes ved at købe en plakat, hvor hele overskuddet går til En Varm Seng, man kan være frivillig og de mangler altid varmt tøj. Du kan også finde dem på facebook her.

Og så vil jeg forøvrigt skynde mig ned og købe et husforbi af min lokale sælger :)

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading