SelvStrik.dk

strik og hækling

10. december 2010 07:38
by Elisabeth SelvStrik
5 Kommentarer

10.dec. - Kors hvor jeg hader spam

10. december 2010 07:38 by Elisabeth SelvStrik | 5 Kommentarer

Selvstrik.dk bliver spammet til med kommentarer om de underligste ting. Rigtig mange fra Rusland og USA. Og de har ikke det mindste med strik at gøre.

 

 

Fællenævneren for kommentarerne er, at de er; a) knapt forståelige, b) med en ofte bydende eller let truende tone, c) overhovedet ikke er relevante, og d) ofte mega lange.

Der har været en som solgte sølv (!?), som åbenbart mente hans kommentar var meget relevant på en strikkeblog. Han var meget insisterende og hans kommentar var meget lang. Og når jeg siger lang, så mener jeg LANG, en hel A4 side lang!

Så har der været et par om panikangst !!!! Det var nogle mystiske nogle, som udover at være mega lange, var rigtigt stavet, men totalt uforståelige, som en ucensureret tankestrøm.

Så var der en som lagde en artikel om baseball... ja min blog tiltrækker folk fra nær og fjern - en rigtig crowdpleaser :)

Så er der denne her fra noget låne(-haj) virksomhed i Rusland. De startede med denne her og jeg citerer ordret:

"Take your life in your own hands and what happens A terrible thing no one to blame"

Heldigvis har jeg moderation på mit site, så ingen kommentarer bliver offentliggjort uden min godkendelse - det er lidt irriterende, at det skal være sådan, men so be it. Efter jeg slettede kommentaren, fik jeg sgu denne e-mail:

"Hello from Russia! Should it be simple for me to quote a submit in your weblog with the url to you? I’ve tried emailing you with this problem however it seems i cant reach you, please response when possess a moment, thanks."

Efter jeg har startet blog er jeg også begyndt, at få flere mere eller mindre obskøne henvendelser fra 'folk', som gerne vil være mine venner på facebook eller på messenger. Jeg skriver 'folk', fordi jeg tvivler på det er rigtige mennesker.

Det er nemlig kvinder, med langt hår, ofte blondiner, store bryster, uden ret meget tøj på. Og de er åbenbart helt vilde for at blive venner med mig. Teksten er noget i retning af: "Jasmilla would sooo much to friends width you". Stavefejlene kommer ofte også fra adresse fra USA, måske har de ansat indere, kinesere eller andre til, at spamme blogverdenen med kommentarer?

Kors hvor lavt kan man synke for gratis trafik? Har I prøvet noget lignende? Eller er strik noget meget sjofelt på russisk?

Kommentarer (5) -

Tine Pedersen

Øv, hvor træls!!

På blogger kan man lave kodeord til indlæggene, det hjælper så man ikke får spam.
Kan du måske gøre det?

selvstrik

Jeg ved det ikke, det kan man nok. Jeg arbejder på et nyt udseende til min blog, så kan det være jeg også må have det med. Det er nemlig også rigtig irriterende, at jeg skal godkende hver enkelt kommentar. Det må jeg lige forske i...

Tine

Jeg har kode på min blog men jeg skal da aldrig godkende kommentarer.
Det er jo bare nogle bogstaver man skal skrive i et felt for at lægge kommentaren.
Jeg har aldrig haft spam siden jeg fik det på.
Jeg havde godt nok ikke så meget som dig, men alligevel Smile

Selvstrik

Selvstrik kører på blogengine og så vidt jeg kan se er det ikke en mulighed med det jeg umiddelbart kører med. Men det er nok nogle som lavet det, man skal bare finde det. Jeg har før har blog på blogspot som du, men da jeg havde mulighed for, at starte for mig selv på en vens server, syntes jeg det kunne være sjovt. Det er også sjovt, at man skal finde ud af en masse selv. Men ulempen er selvfølgelig, at man finde ud af det meste selv Smile

Tine

Jeg har faktisk også engang imellem ønsket at jeg havde " min egen blog" altså som du.
Men det er måske netop det som du siger, med at finde ud af alting, de har holdt mig tilbage Smile
Måske jeg engang får modet!

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading