SelvStrik.dk

strik og hækling

12. december 2010 19:02
by Elisabeth SelvStrik
1 Kommentarer

12.dec.- Nu er vi halvvejs :)

12. december 2010 19:02 by Elisabeth SelvStrik | 1 Kommentarer

Ja, julen nærmer sig og i min datters nissepakke var der lidt mere til kaffe-stellet. Så kan hun lege fødselsdag, som er yndlingslegen i øjeblikket :)

 

 

Vi har bare haft en hyggedag i dag. Min datter og jeg var alene og så kom mormor forbi til lidt søndags hygge :) det var dejligt. Jeg overvejede, at pjække fra julekalenderen, fordi jeg ikke rigtig havde noget, at skrive om i dag. Meeeen nu er jeg jo i gang :)

Det er bare, fordi jeg synes det skal handle om strik hver gang, på en eller anden måde. Nu jeg ser kaffe-stellet bliver jeg lige inspireret til, at hækle nogle små servietter - det vil min datter sikkert elske :)

Så har garnkisten haft oprydnings udsalg, og det blev jeg også inspireret af. Da jeg ryddede lidt op i dag, indså jeg at Det Uendelige Garnlager måske er klar til et eftersyn, måske ligefrem sælge lidt ud af mine one-hit-wonders?

Jeg synes næsten det er helligbrøde. Altså at sælge ud. Men jeg har rigtig meget garn. Der er mange enkelte nøgler. Og mange jeg stadig efter nogle år ikke får lavet noget af. Måske - måske bare sælge dem, der har ligget i garngemmerne rigtig rigtig længe.

Jeg ved ikke om I kender det, men der er især nogle lækre nøgler blandt andet hør og noget silke. Det er gode kvaliteter, men der er kun et nøgle af hver og farverne er måske ikke lige mig. Mit garn er ordnet (næsten :)) i farver, så en kasse til rød/lilla, en til gul/orange/brun, en til sort/hvid, en til blå/grøn, en-to til bomuld, en stor til cones og så 2 med rester. Måske skulle jeg hælde det hele ud på gulvet og så samle nogle farver, måske lave et oldemorfirkantstæppe... Hvad kunne jeg ellers lave eller gøre?

Kommentarer (1) -

Tine

Kender godt det med at det er lidt helligbrøde.

Mit kriterie for hvad garn der kom med til garnudsalg var f.eks : er det en farve du selv vil bruge? Eller vil du strikke af det til nogen andre? Hvordan er denne kvalitet, vil du strikke af det eller "kom du bare til" at købe det? Smile
Jeg tror det er en god ide at sætte en slags regler op, så man ikke fortryder bagefter Wink
Det med  noget hvor der kun er et nøgle er også et godt kriterie!

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading