SelvStrik.dk

strik og hækling

18. januar 2011 09:45
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Januar blog-blokkering

18. januar 2011 09:45 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Måske startede det allerede i december. Jeg lavede en julekalender, jeg havde både emner og billeder at skrive om, men.... så fik jeg akut blog-blokkering :)

 

 

Jeg tror det handler om, at på denne blog er jeg meget offentlig; venner og bekendte ved jeg skriver her. I øjeblikket er der en masse ting i mit liv, som jeg gerne vil blogge om, men jeg har stadig ikke fundet ud af, hvordan jeg gøre det uden, at føle det går for tæt på. Hmmm.... hvordan gør I andre det? 

Jeg er på den ene side, vild med blogtanken, det er en fantastisk mulighed for at komme ud over rampen med ting der ellers bare putter sig i et hjørne. På den anden side er jeg et temlig privat menneske og hvordan beholder jeg en følelse af privatliv...

Hmm er ikke sikker på, at dette egner sig til et blogindlæg, men det blev det alligevel :)

 

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading