SelvStrik.dk

strik og hækling

1. februar 2011 16:02
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Vaskeklude...

1. februar 2011 16:02 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Jeg er jo ved at strikke i bund... selvom der er lang vej til, hvis det overhovedet er muligt :)

Men jeg har blandt andet rigtig rigtig meget bomuldsgarn. Så vaskeklude kommer der her nogle stykker af.

 

 

 

Denne her er lukket, strikket på rundpind. Garnet er lidt tykt, tror det er noget øko bomuld fra Brugsen i offwhite. Den er strikket på pind 3,5, opslået 40 masker og startet med 2 ret, 2 vrang. Herefter er mønsteret 4 ret 4 vrang og ved hver ny rækker forskydes mønsteret 1 maske.

De to her nedenfor er med Drops bomuldsgarn. De er strikket på pind 3, med perlestrik i kanten, og så ellers 6 ret 6 vrang - igen med forskydning i mønsteret. Den brune er godt nok svær at se på billedet, men de er super bløde og lidt tykke som jeg synes de skal være :)

 

 

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading