SelvStrik.dk

strik og hækling

14. april 2012 17:15
by Elisabeth SelvStrik
2 Kommentarer

1-2-3 pust

14. april 2012 17:15 by Elisabeth SelvStrik | 2 Kommentarer

Så er der dømt mund-til-mund og fuld natostilling til Selvstrik!

Efter en længere pause i indlægene, kommer her et lille indlæg om mellem(blog-krise)tiden :)

For jeg har jo strikket siden sidst, det blev til en hel masse huer, et iPhone cover, nogle babyting, en tyk trøje, en halv cardigan og alt det som blev fundet for let før det var færdigt. Billederne neden for viser lidt af det.

Hmm den poncho (det første billede) blev fundet for let, men når jeg nu kigger på billedet tror jeg at jeg skal kigge på den poncho igen. Det vil i så fald ikke være første gang jeg strikke noget, trevler det op, for at strikke det igen :) Længe leve at tage billeder af ens kreationer.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer (2) -

Mette

Hej Elisabeth! Fantastisk kreativt strik - men jeg må da lige høre dig om jeg ikke kan rekvirere opskriften på den mega skønne grå strikkede hue med forskydninger??
KH Mette.

Elisabeth Selvstrik

Tak, Mette Smile Jeg er også selv vild med det. Jeg kommer til at lave den som opskrift i min webshop i løbet af efteråret - jeg prøver at huske og sende dig en mail, når den er klar.

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading