SelvStrik.dk

strik og hækling

16. april 2012 10:26
by Elisabeth SelvStrik
2 Kommentarer

Hint hint... det er gult!

16. april 2012 10:26 by Elisabeth SelvStrik | 2 Kommentarer

Hvad er: Gult, fyldt med alle farverne i verden og mit? Juhuuu det er mit nye garnskab :)

 

 

Som så mange andre har mit garn ligget mere eller mindre spredt i kasser og æsker og skuffer rundt i vores lejlighed. Men inspireret af en god (strikke-) veninde, fik jeg for kort tid siden mit eget garnskab.

Eller fik og fik - jeg købte det og fik mit livs lys med på ideen ved at love ham at alt det garn der ikke kunne være i skabet skulle ud... eh ja det var i hvert fald forhandlingsgrundlaget :)

Men som du kan se er det fantantisk! Alt er samlet, mine bøger står side om side, jeg kan se hvad jeg har og kommer ikke til at købe mere af noget jeg har i forvejen (det er i hvert fald arbejdstesen pt), det er samlet i farver, praktisk, fuld overblik og smukt er det også. 

Hvis du går med overvejelser om at kaste alt dit garn i et skab - det kan kun anbefales!

Som du kan se af nedenstående, ja så manglede der også lidt samling på mit garn. Sådan så det ud før Det Gule Garnskab... Ja før billedet er ikke så kønt!

 

Kommentarer (2) -

Tine

Hvor har du resten af garnet????? (driller bare - mit er i reol, bedroller og kasser i kælderen.)

Ellers: Man kan få det til at fylde mindre ved at putte det i sådan nogle vacuum-poser og suge luften ud. Just saying......

selvstrik

Heheh ja aftalen var jo at der kun måtte være garn i skabet, meeeen... ja jeg har jo mere end det. Men det med vaccum-poser, bliver garnet ikke trykket og mister sin elastisitet? Eller hvad er dine erfaringer?

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading