SelvStrik.dk

strik og hækling

3. august 2012 08:28
by Elisabeth SelvStrik
4 Kommentarer

Jeg bliver så glad, når...

3. august 2012 08:28 by Elisabeth SelvStrik | 4 Kommentarer

... nogen vælger, at blive ved med at strikke trods knuder!

Som med alle nye ting, er det også med at strikke: Der kommer udfordringer, der er ting der ikke gør som man vil, der er ting man ikke forstår osv. Det vigtigste er, at man a) holder ud og b) ringer til en ven, hvis man er ved at opgive.

Det var der så en, som gjorde for et par uger siden - og jeg var glad for at kunne hjælpe.

Det var en nybegynder, som havde kastet sig over en Garnstudio opskrift, som så nem ud... Hvilket den sikkert også var, hvis hun havde kunnet forstå den.

Jeg kunne ikke gennemskue om der manglede noget i opskriften, de havde skrevet forkert eller hvad. Så vi endte med at finde en løsning, hvor hun strikkede to højrestykker og strikkede dem sammen. Resultatet kan I se her:

 

 

Resultatet blev rigtig godt og man kan ikke se, at det er hendes andet strikkeprojekt. Håber du har fået blod på tanden efter mere og tak fordi jeg måtte vise resultatet :)

Hvis andre mangler hjælp til strikketøj eller hæklearbejde, så skriv endelig til mig på: selvstrik@selvstrik.dk. Hvis jeg ikke kender opskriften, har jeg ofte en ide der kan hjælpe dig videre eller jeg kan pege dig i retning af en anden, der kan hjælpe.

Keep knitting :)

 

Kommentarer (4) -

rikke alice bille

Kære fantastiske Elisabeth

Du er min mestet, min helt! Tak for det fine indlæg om at være ved at give op. Jeg husket hvordan jeg i meget sene nattetimer har ringet til dig og har fået lige den hjælp jeg havde brug for. Du inspirerer og er den bedste strikkeinstruktør jeg kunne ønske mig. Og I will keep knitting - er pt delt mellem det kollektive pudeprojekt og mit fantastiske stribede sjal.

Elisabeth Selvstrik

Tak skønne Rikke Smile
Og i weekenden tager vi fat på, at lære dig at hækle. Du har været parat i noget tid, men nu skal det være. Hæklenålene er pakket Smile

Aia

Tak til DIG kære Elisabeth. Hvis det ikke var for dig, så lå den og samlede støv i mit skabSmile
Og sikke en underlig fornemmelse at se den her på din blog Smile
Du kan tro at jeg har fået blod på tanden :p er i gang med to (ja to!!!) strikkeprojekter. Jeg tror stadig jeg rider på succes bølgen efter den baby jakke :-D
Nu må vi se hvordan det udvikler sig
Endnu en gang tak Smile

Elisabeth Selvstrik

Smile Jeg glæder mig til at høre/se, hvis du skulle få lyst til at dele de nye ting du strikker.

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading