SelvStrik.dk

strik og hækling

4. september 2012 11:46
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Søvnløs på Østerbro

4. september 2012 11:46 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Nogen ligger søvnløse over finanskrise og arbejdsløshed. Helle kan nok heller ikke sove, fordi 'hvad finder Ekstra Blandet nu på at skrive...' om hendes mand. Lille mig, jeg ligger søvnløs over garn!

 

 

Min problemstilling er jo grundlæggende positiv. Jeg har kastet mig ud i projektet. Jeg har lidt penge at købe for. Jeg kan selv sætte webshoppen op og det jeg ikke kan, kan min søde mand hjælpe mig med (Geeks rule the world!). Jeg har en kreds af strikkere, som alle gerne vil hjælpe med at vælge garn. Jeg har kontor/lager plads hos nogle utrolig venlige mennesker. Og der er så utrolig meget garn i verden.

Det hele kører som smurt.... men det er faktisk det med garnet, som er 'problemet'. Fordi hvordan skal jeg kunne vælge?

Okay, jeg har valgt noget fra, fordi jeg (desværre) ikke tror, at jeg kan sælge garn til 300kr nøglen (selv om der er 150g i :). I den anden ende af skalaen har jeg også valgt det billigste fra - jeg kan ikke være Netto, der køber mega partier ind.

Det jeg kan er at være mig. Lille, ikke så lille Elisabeth, som har en drøm, der hver dag vokser sig lidt større og får lidt mere kød på som tingene skrider frem. Jeg kan købe garn som jeg tror på, garn jeg selv ville købe og så er der forhåbentlig også andre, der vil købe det - det finder jeg jo ud af.

Men det er stadig meget nervepirrende, for hvad hvis jeg tager helt fejl! Hvad hvis det bare er mig som er vild med farver? Hvad hvis jeg alligevel ikke kan formidle alt det sanselige ved garn? Hvad hvis jeg bare drukner i arbejde (som alle andre) og ikke har tid til alle de ideer der skulle gøre Selvstrik anderledes? Ahhh

Det er jo nok sådan det er at være selvstændig - altså at der hele tiden er ting, som føles totalt livsvigtige, hvilket jeg må finde en måde at navigere i...

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading