SelvStrik.dk

strik og hækling

5. marts 2013 12:44
by Elisabeth SelvStrik
1 Kommentarer

Fødselsdags krise

5. marts 2013 12:44 by Elisabeth SelvStrik | 1 Kommentarer

Jeg har aldrig haft det før. Ikke da jeg blev 25. Ikke da jeg blev 30.

Fødselsdage er bare en dejlig dag, hvor min mand og jeg har tradition for at holde fri og hygge. På fredag har jeg fødselsdag igen og jeg sad netop og tænkte over hvad jeg havde lyst til: bacon-æg-Meyerbrød-pandekager og hvad skulle vi lave...

Så pludselig kom åndenøden, lidt hjertebanken og et mega langt bandeord. Ahhhhh. Stop verden. Ahhhhh. Jeg er ikke klar til at blive 37. Ahhhhhhh. Hvorfor er jeg her nu. Ahhhhh. Hvad har jeg udrettet - bort-set-fra-en-super-dejlig-datter-og-have-gennemført-en-lang-uddannelse-der-også-tog-meget-længere-tid-end-planlagt. Men ellers har jeg ikke udrettet en skid.

Mens jeg sad der og hyperventilerede, tænkte jeg over mit liv. Og fik totalt præstationsangst. Fordi det ligner overhovedet ikke det liv jeg troede jeg ville have nu som 37 år.

 

 

Men så tænkte jeg efter. Hvad havde jeg egentlig drømt om? Det første billede der kom til mig af en 37-årig var et totalt picture-perfect billede af succesfuld karriere, mange penge og smukt hus/børn.

Men når jeg så tænkte efter hvad jeg drømte om, så var det at være får-avler, kunstmaler, barn-løs, politiker, mor til mange børn, brandmand, selvstændig, glad for livet, kærlighed, bo ved Vesterhavet, forfatter, uafhængig, fri, venskaber, at sanse verden og være sammen med en mand som ryster min verden. Ja, i bund og grund drømte og drømmer jeg vel stadig om at være Pippi :)

Puha det var dejligt lige at komme i kontakt med mine drømme. For jeg lever jo mine drømme ud. Jeg er selvstændig, uanset hvor mange penge jeg tjener. Jeg arbejder som kunster, uanset om der er nogen der kan lide det eller ej. Jeg er også forfatter, uanset om der er nogen der læser det eller ej. Trods hårde tider kan jeg sige at min mand er min bedste ven og efter 16 år ryster han stadig min verden. Jeg er mor og de sidste 5 år har jeg været på den vildeste rejse - ind i mig selv. Jeg er glad for livet og føler mig fri indeni.

At jeg så (stadig) bor i den samme lejlighed som har jeg gjort siden jeg var 19 år, har det (stadig) bedst i jeans og sneaks, er ligeglad med at nyheder og elsker at eksperimentere - betyder bare at jeg prioriterer 'mind over matter' og går mine egne veje.

Faktisk når jeg tænker over det, så har jeg et pissegodt liv. Ja ja, der er altid noget der kan være anderledes. Men på de vigtige ting - så er jeg der allerede :)

Kommentarer (1) -

Hanne Kryger

Stort TILLYKKKE - og tak for et par gode "handler".

Venlig hilsen og god strik fremover
Hanne K., Odense

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading