SelvStrik.dk

strik og hækling

28. april 2013 19:04
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Tak for fisk

28. april 2013 19:04 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

De sidste 3 dage har jeg været på tai chi workshop. Det var fantastisk. Endnu en gang.

Taostisk Tai Chi er en af mine store kærligheder og det har det været de sidste 8-9 år. Hver gang jeg tror jeg har styr på noget, lærer jeg noget nyt og det er som at være ren novice igen - jeg er vild med det :)

Der er så mange dejlige ting ved at træne, men mest af alt er jeg vild med at mit hoved bare slapper af og jeg holder op med at bekymre mig, overveje og kontrollere. Faktisk går der ikke lang tid før jeg har glemt hvor jeg har stillet min taske, hvad jeg lavede for 5 min siden og hvad dag det er. Og det er meget ulig mig. Jeg har altid (eller prøver på at have) styr på ting og hvis jeg ikke har styr på ting, så arbejder (læs: stresser) jeg på at få det.

Men efter mange timer tai chi, så glemmer jeg simpelthen at have styr på ting. Jeg slapper af, jeg giver slip og ting bliver som de bliver. Og jeg tror, at jeg er ved at finde ud af, at verden drejer videre selv om jeg glemmer ting. Selvom jeg ikke har styr på ting.

So consider this letting go <3

 

(Pssst... du kan stadig nå at være med på give-awayen - du har indtil mandag morgen kl.12)

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading