SelvStrik.dk

strik og hækling

6. maj 2013 13:41
by Elisabeth SelvStrik
1 Kommentarer

UFO tid

6. maj 2013 13:41 by Elisabeth SelvStrik | 1 Kommentarer

Jeg får ikke strikket meget i øjeblikket. Jeg bruger min energi på administrative ting i shoppen og min familie. Om aftenen når min datter er puttet, har jeg tid til at strikke, men der er jeg så træt. Kender du det?

 

 

Ideer er der nok af og får også kommet lidt i gang med noget, men det rykker ligesom ikke.

Måske kan jeg ikke samle mig, fordi der kører ting i baghovedet. Jeg overvejer, at skifte shopsystem. Der er nogle udfordringer ved det jeg har nu, som jeg bruger meget tid på, at arbejde uden om. Men at skrifte er en stor ting, både tidsmæssigt og hvad siger mavefornemmelsen?

Jeg har også lige afleveret årsregnskab, puha det var dejligt at få overstået - nu er jeg så i gang med regnskab for de første 3 måneder i 2013. Hvem siger forresten, at være på bagkant er dårligt? Andet end for nattesøvnen osv.

Så i stuen hober der sig UFO'er op - UnFinished Objects - og dagen efter trevler jeg op...

Billedet har jeg taget på Louisianna for nogle måneder siden... sorry har glemt kunsteren...anyone?

Kommentarer (1) -

Kristine

Tara Donovan -Såååå fantastisk! Var helt opslugt i hendes værker <3

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading