SelvStrik.dk

strik og hækling

21. maj 2013 11:35
by Elisabeth SelvStrik
6 Kommentarer

Danse-strik

21. maj 2013 11:35 by Elisabeth SelvStrik | 6 Kommentarer

På lørdag skal jeg og 2 veninder til danse-strik, og jeg glæder mig.

Hvad i alverden er det? - Tænker du måske. Ja, jeg ved det heller ikke :) Men kort fortalt er det en danseforestilling af/med danseren Kirstie Simson og strikkeguruen Stephen West.

Jeg må indrømme, at jeg ikke kender så meget til Kirstie Simson - men Stephen West 'kender' jeg fra Ravelry, hvor han nærmest har kultstatus på nogle fora.

Her nedenunder er han i eget strik :)

 

Stephen West står for en yngre generation af strikkedesignere og strik, som ligner det fra modebladende. Han er kendt for tørklæder, sjaler og huer, der er forholdsvis enkle at strikke, men som har kant og drama. Striber, geometriske mønstre af ret og vrang og ind/udtagninger, som skaber sjaler i nye former. Han har også medvirket til er gøre strik moderne til mænd og især yngre mænd.

Stephen West har siden 2007 blogget om strik og har solgt opskrifter på Ravelry og nu kan man også købe og læse om ham på hans nye hjemmeside WestKnits.

Nå, tilbage til på lørdag... ja, jeg ved ikke så meget om det, men det er helt sikkert, at det bliver spændende. Her er en lille skør video, som måske løfter lidt af sløret for hvad der skal ske på lørdag:

 

 

Og efter forestillingen kan man lige få sig en snak med Stephen - hvis man kan fange ham for alle de andre der også lige skal snakke med ham. Og så skal man have strikketøjet med - det i sig selv lyder jo meget interessant.

 

Kommentarer (6) -

Krearier

He he - en alternativ danseforestilling!
God fornøjelse Smile

selvstrik

ja, det var det - det var super anderledes og inspirerende

tina

Sejt! Jeg har altid syntes, der var noget Jeppe Worning i ham. Det bliver da kun mere, når han også danser rundt :-D

selvstrik

ja, det med Jeppe har du ret i. Han var utrolig venlig og imødekommende, som om man kendte ham. Det var fedt. Jeg glæder mig til jeg får lidt tid til at fortælle jer om, hvor fedt det var Smile

Tina Henriksen

sejt MANDE STRIK MED EN NY MÅDE AT vise DET FREM .... Strip Smile avlig jeg ikke bor lige om hjørnet ... Ha.Ha god fornøjelse Smile

selvstrik

ja han er lækker, men det var ikke så strip-agtigt som i videoen ovenfor. Men super spændende Smile

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading