SelvStrik.dk

strik og hækling

24. august 2013 09:16
by Elisabeth SelvStrik
2 Kommentarer

Out of this only good can come

24. august 2013 09:16 by Elisabeth SelvStrik | 2 Kommentarer

Jeg har været vågen den halve nat. Jeg har vendt og drejet mig. Jeg har været oppe flere gange. Og jeg har været så irriteret at jeg har tegnet en masse uhyrer, der råber deres frustration ud.

 

 

Årsagen er at jeg er ved at få lavet nyt logo og webshop-design... og SelvStrik er jo mit hjertebarn, det er ikke sådan at give slip på <3

Jeg har en grafiker på sagen og det går rigtig godt, men det er også skide svært at give slip og samtidig mærke efter om det passer i maven. Og. Og. Og designet ser lækkert ud, men logoet bøvler vi stadig med.

Kl. 03:whatthefuck gik jeg endelig i seng. Mens jeg lå og spekulerede, kom jeg til at tænke på noget jeg har hørt: Out of this situation only good can come.

Det er en app jeg har som fortæller positive ting (for at vende strømmen i hovedet). Så det lå jeg og 'tænkte højt'... Out of this situation only good can come. Out of this situation only good can come. Out of this situation only good can come.

Og da jeg vågnede 5:45 tænkte jeg det også. Ikke at jeg rigtig troede på det, men jeg var så træt at jeg ikke rigtig kunne tænke en ærlig tanke.

Men det hjalp. Jeg holdt op med at have kvalme, føle mig forvirret og jeg slappede af. Og da jeg så havde møde med grafikeren, så var vi igen på bølgelængde :D

Louise L. Hay: 101 Power Thoughts

Kommentarer (2) -

Tina Henriksen

Looks like you with a broad smile. LIKE a lot !

selvstrik

Tak Smile det var egentlig bare en frustrationstegning, men vi taler om at fuglen skal være et sted på siden eller bruges i nyhedsbrevet eller noget.

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading