SelvStrik.dk

strik og hækling

28. august 2013 22:35
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Zen-diæt

28. august 2013 22:35 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Af natur er jeg utålmodig. Min hjerne kører meget hurtigere end mine hænder og det er lidt et problem, når man strikker. Mit hoved har strikket det hele færdigt, før det rent faktisk er færdigt.

Nogen der kender det?

Så jeg er på kur. Utålmodigheds-kur eller zen-diæt, alt efter om man synes glasset er halvt fuldt eller halvt tomt. Fordi jeg kan ikke rykke min virksomheden, hvis jeg allerede er færdig med det i hovedet, før jeg har ført det ud i livet. Så kommer der nemlig ikke flere opskrifter. Så kommer der ikke flere blogindlæg. Så kommer der ikke mere omsætning.

Så jeg prøver lige noget nyt her. De næste 6 måneder skal jeg afslutte / følge noget til dørs hver dag. I'm the new closer!

 

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading