SelvStrik.dk

strik og hækling

31. august 2013 15:32
by Elisabeth SelvStrik
4 Kommentarer

Mit hjerte banker for strik

31. august 2013 15:32 by Elisabeth SelvStrik | 4 Kommentarer

... så jeg er helt rundtosset. I dag har jeg gen-opdaget hvad der giver mig energi. Hvad der får min mølle til at køre rundt.

 

 

Jeg har været sammen med en fra vores opgang, hvis datter er jævnaldrende med min datter. Jeg har aldrig rigtig talt med moderen, men i dag kom vi til at snakke om vores arbejde... Og det var bare så super fedt, at tale med en anden kreativ om strik og garn og tilskæring og konstruktion og og og.

Hendes passion er digitale symønstre, så det er en helt anden retning, men hun fik mig til at huske på min egen passion og på hvor meget jeg savner at være connected med den.

I nogen tid har jeg følt at jeg var gået kreativt i stå. Jeg har brugt al min energi på at ordne webshop, regnskab, strategi, lave penge, få de forskellige ting til at spille sammen... og har haft svært ved at mærke mig selv i det. Jeg har følt mig drænet kreativt.

Jeg har mærket min energi dale og ikke rigtig kunne finde ud af hvorfor eller hvad jeg skulle gøre for at komme i forbindelse med den igen. Men i dag fik jeg igen suget i maven. Følelsen af at alt stiller sig på række og giver mening.

Jeg henter min energi ved at skabe. Strik er en måde for mig at skabe. Det er i virkeligheden en meget lukket eller solo process for mig, fordi jeg fordyber mig i mit eget univers i en periode. Jeg elsker det. Og jeg er også afhængig af det. Hvis der går for lang tid i mellem bliver jeg deprimeret. Min hjerne har brug for de kemikalier, der opstår når jeg går ind i mig selv.

Pludselig sker der en nogle ting i mit liv og det føles som at være i forbindelse med mig selv igen. Som om der var en hemmelig verden, jeg glemte og nu har fundet igen <3

Kommentarer (4) -

Anne

Jeg har det lige sådan- der falder sådan en fantastisk ro på, når jeg er i gang med et strikketøj, broderer eller hækler- elsker dog mest at strikke. Jeg har engang læst, at Katarina den Store udtænkte slag og løsninger på kriser bedst når hun strikkede eller broderede. Måske det er lige så virkningsfuldt for sådan nogle som os, som meditation er for andre (og mig) Smile

SelvStrik

'Great minds think alike' siger man Smile

elisabeth

Rigtigt godt indlæg Smile

SelvStrik

Tak, Elisabeth Smile

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading