SelvStrik.dk

strik og hækling

11. oktober 2013 19:07
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Nyt logo :)

11. oktober 2013 19:07 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Hvis du følger med på min Facebook side, ved du måske at jeg er i gang med at få lavet et professionelt logo. Eller det var jeg :) En proces der startede i juni og stadig har vi ikke rigtig fundet det rigtig udtryk.

Jeg havde en ide og en god mavefornemmelse af hvad jeg ledte efter, men måske kunne jeg ikke rigtig forklare det eller også har jeg ikke fundet den rigtige til at lave det.

Anyway, men det endte - som med det første logo - med at jeg lavede det selv, og jeg er egentlig godt tilfreds med det. Jaja det er ikke så perfekt og måske står det ikke helt lige, men det er måske bare mig: ikke særlig perfekt og ikke helt lige. Det har jeg det godt med.

Her er det for dem, der ikke har set det før:

 

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading