SelvStrik.dk

strik og hækling

6. november 2013 12:48
by Elisabeth SelvStrik
5 Kommentarer

SelvStrik 1 år

6. november 2013 12:48 by Elisabeth SelvStrik | 5 Kommentarer

Kender du det: At have en drøm. En drøm man i starten ikke helt tør drømme. Men så gør man det alligevel. Og for hver dag bliver den en lille smule større og en lille smule mere rodfæstet. Indtil en dag hvor man tør hoppe ud i det.

Sådan var det for mig, at åbne en webshop med garn. I en del år var det bare en ide, jeg ikke helt turde sige højt. For man kan jo ikke bare begynde at sælge garn - eller hvad? Slet ikke hvis man ikke har nogen baggrund inden for håndarbejde eller design. Og ikke har noget netværk i branchen. Og vil sælge ting på nettet, som kræver at man rører ved det. Tænkte jeg.

Garn og strik har været min redning i nogle år, hvor jeg følte mig presset af livet. Den livsglæde og nærvær, der er ved garn og strik, ville jeg gerne give videre. Hvis jeg turde :)

For godt og vel et år siden, bestemte jeg mig for at turde. Og på mandag den 11/11 er der så allerede gået et år.

En stor tak til dig og dig og dig - som følger mig, kommenterer, liker på Facebook, handler hos mig og skriver til mig med stort og småt. Det betyder uendelig meget for mig og er helt uundværligt <3

 

Kommentarer (5) -

Sigrid

Det lyder fuldstændigt som min drøm, og historie. Jeg turde bare ikke, og er fuld af beundring for dig.

pia siff

Sikke en dejlig drøm...virkelig! Tingene sker dog ikke af sig selv. Jeg er sikker på du fortjener at drømmen blev til virkelighed! Vi andre kan kun sige...u go girl Smile

Lisbeth

Kan kun ønske dig altmulig held og lykke fremover Smile
Glæder mig til at følge dig mange år endnu <3

SelvStrik

Tak, skal I have for lykkeønskningerne. Og jeg huske mig selv på at store ting udrettes af at gøre en masse små ting hver dag.

Tina Henriksen

hej
Hvor er bloggen  skøn i udformning. Dejligt at opdage ens navn i bunden med et : Hej Tina
Very Nice ! Hjertelig tillykke med dagen , håber du har haft en god én af slagsen <3

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading