SelvStrik.dk

strik og hækling

22. november 2013 23:17
by Elisabeth SelvStrik
2 Kommentarer

Hvis den hellige gral...

22. november 2013 23:17 by Elisabeth SelvStrik | 2 Kommentarer

...er garn, så kommer det fra Manos!

Dette her garn har jeg kigget på, savlet over, sukket efter siden jeg så det første gang for ca. 5 år siden. Jeg vidste jeg ville have det i shoppen, men tiden skulle lige blive rigtig og det er den nu!

Hvad synes I om det?

Jeg er vild med kombinationen af farver, silke, uld og så er det Fair Trade - jamen det er nam nam. I første omgang har jeg Silk Blend i 7 farver (silke og uld) og Manos Lace i 3 farver (silke, baby alpakka og kashmir).

Og det kan fås i shoppen fra på mandag (ikke at jeg vil af med det, men jeg er nok nødt til at sælge lidt af det) <3

Kommentarer (2) -

maskerpaapinden.blogspot.dk

Ej hvor er det lækkert, det ville jeg gerne strikke noget af

Elisabeth SelvStrik

Smile det er super lækkert at strikke i.

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading