SelvStrik.dk

strik og hækling

3. december 2013 14:21
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Fangst fra julemarkeder

3. december 2013 14:21 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Eller rettere julemarked, for jeg nåede kun Fåreavlernes på Remisen. Som altid var der mange smukke ting og noget af det kom med mig hjem :)

Det blev til 2x100g Pelsuld i mine to yndlingsfarver turkis og græsgrøn, lækre håndlavede knapper i Palisandertræ, 4 par alpakka sokker (som jeg er afhængig af) og en filtet pink bold (ikke på billedet).

Jeg skulle jo egentlig ikke har mere garn, eftersom jeg med min private samling, snart kan pakke det meste af Nordeuropa ind i garn :)

De 2 hvide par sokker, vil jeg selv prøve at (plante) farve, så fortsættelse følger på dem.

Hvis nogen har prøvet selv at farve og har gode links til videoer eller ideer til farvemateriale som giver orange - så skriv endelig i kommentarfeltet. Alle andre - skriv også gerne en kommentar - det er så hyggeligt, når du skriver :)

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading