SelvStrik.dk

strik og hækling

15. januar 2014 09:03
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Tætte PomPomer - version 2

15. januar 2014 09:03 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Måske har du ikke opdaget det (hehe), men jeg er vild med pompomer.

Og så er jeg også rimelig - okay ret utålmodig.

Derfor laver jeg pompomer ved at rulle dem op på hånden, eller gaffel, alt efter hvor store de skal være, som jeg har skrevet om før.

Men flere har spurgt: "hvordan jeg får pompomerne tætte" og det gør jeg med damp. Damp får garnet til at puffe op og lægge sig i nye folder. Det er også derfor det er godt at dampe strik eller hækling, når du er færdig. Så lægger det sig fint i de nye folder.

Første billede viser, når pompomen lige er lavet. Klip den rundt, så godt det lader sig gøre.

På andet billede holder jeg den over damp (pas på fingrerne!) og gerne i 5 min, mens jeg drejer pompomen (bare blive ved med at trykke knappen på kedlen ind). Måske klipper jeg den også lidt mere til, hvis der er tråde der stikker ud.

Billede tre: Wopla! Tæt og lækker pompom.

Garnet på billederne er Lamauld i Pink og Lilla.

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading