SelvStrik.dk

strik og hækling

11. februar 2014 12:30
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Garn til Sprutter :)

11. februar 2014 12:30 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

I Januar måned nåede min Facebook side 2400 likes :)

1000 tak for alle jeres likes, kommentarer og shares <3

Som tak for jeres støtte, vil jeg støtte nogle andre. Derfor ville jeg donerer 2400 meter garn til nogle der hjalp andre. Men 2400m er jo næsten ingenting. Så jeg har valgt to formål, som jeg vil støtte.

Derfor sender jeg nu 20 nøgler Cotton 8 (3.400m) og 10 nøgler Pimabomuld (2.000m) af sted til et virkelig godt formål, nemlig Facebook gruppen: Sprutte forsøg til autister.

Det er en Facebook gruppe af hæklere, som hækler små sprutter til autistiske børn. Ideen bag er at mange autister bliver rolige af at have noget i hænderne og en lille sprutte i lommen er både trygt og så kan man nulre de lange spiralarme :)

Det er en frivillig gruppe, som hækler af eget og doneret garn. Så jeg er rigtig glad over, alle de Sputter der kan komme ud af det her garn.

Jeg har også bestemt at Varmestuestrik (Rokken) skal have Lamauld og strømpegarn. Men mere om det senere :)

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading