SelvStrik.dk

strik og hækling

4. juni 2014 10:03
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Det var det vildeste!!!!

4. juni 2014 10:03 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Det er selvfølgelig Knitting Peace på Østre Gasværk jeg taler om!

Det var det vildeste! Om torsdagen oplevede jeg forestillingen Knitting Peace på Østregasværk med ny-cirkuset Cirkus Cirkör. Allerede udenfor var der dekoreret med strik i træerne og på bygningen. Så ved man, at det er gennemført :)

Inde i foyen var loftet dækket af en slags tørresnorer med forskellige strikkede ting på - alt sammen hvidt. Det var det gennemgående tema: hvidt garn <3 (Det er så her jeg begynder at få lyst til at gå hjem og brænde alt mit tøj og kun have hvide ting :)

Og der stod kvinder, som arm-strikkede og strikkede på giga-pinde med 100 nøgler garn - igen var alt hvidt.

Forestillingen var som en slags dans / cirkus med strik og garn som omdrejningspunkt. Det var utrolig smukt lavet. Det var en masse små numre med 1 person som hovedaktør, men enkeltstykkerne gled over i hinanden, så utrolig galant at det blot føltes som en lang drøm. Og publikum klappede spontant, som til en jazzkoncert - utrolig befriende og let stemning.

Musikken var et helt kapitel for sig selv. Super spændende blanding af svensk folkemusik og eletronica - som en moderne version af Pippi (eller Pippi på syre - på den fede måde) af LoopTok. Når jeg sætter CD'en på er det som at være der igen <3

Jeg kan ikke rigtig huske så menget af de enkelt numre - jeg tror bare, at jeg var 100% nærværende i deres fantastiske univers og lod mig rive med at stemningen.

Bagefter sad jeg og mine to veninder over en kop varmt og gentog næsten i munden på hinanden: HVOR VAR DET VILDT! Og det var det. Det er nok det vildeste og mest inspirerende og enkeltstående kreative begivenhed, som må en eller anden måde altid vil stå for mig som synonymet for poesi.

Da jeg var på vej hjem, måtte jeg lige slå vejen forbi mit konto og sidde og arm-strikke til den lyse morgen. Ikke fordi det er så meget at vise frem, men det var sjovt og en fed følelse at være i <3

Hvis du ikke har læst det tidligere indlæg med traileren, så se den her:

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading