SelvStrik.dk

strik og hækling

23. september 2014 11:31
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

Strikkekursus på Sejerøfærgen!

23. september 2014 11:31 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

I weekenden var jeg til Islandsk Strikkefestival, og der mødte jeg Mette Dahl, som laver et superspændende kursus i Design af farvestrik - på Sejerøfærgen.

Jeg var på denne her Strikkefestival og så en kvinde ud af øjenkrogen, som så bekendt ud. Jeg har sådan en klæbehjerne med ansigter (kan genkende ansigter fra børnehavevenner, jeg først ser 25 år senere), men ikke med navne, så jeg skulle lige høre hvad hun nu hed :)

Og jo, vi havde gået på kursus med hos Håndarbejdes Fremme for et par år siden og så faldt vi i snak.

Jeg kan huske hende fra kurset, som en utrolig nysgerrig og kreativ strikker. Og nu har hun lavet noget super kreativt: Strikkekursus i Design af farvestrik på Sejerøfærgen!

Hun bor selv på Sejerø, og fik ideen om at lave et strikkekursus over flere gange på selve færgen. Så ringede hun selvfølgelig til færgeledelsen og de var helt med på ideen. Bagefter fik hun LOF kalundborg med på den også. Og ja nu er hun i gang.

Det er stadig få pladser og prisen på kurset er 1.040 + 180kr for færgebilletter til alle gangene.

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading