SelvStrik.dk

strik og hækling

21. november 2014 13:07
by Elisabeth SelvStrik
2 Kommentarer

SelvStrik i ny klæder :)

21. november 2014 13:07 by Elisabeth SelvStrik | 2 Kommentarer

SelvStrik.dk har fået en røvfuld maling og nye møbler - sådan i overført betydning - så der ser helt anderledes ud i shoppen. Hvis du ikke har været forbi den sidste uge, synes jeg du skulle kigge forbi :)

Da jeg for 2 år siden startede SelvStrik.dk gjorde jeg alt selv og den skulle egentlig bare i luften så hurtigt som muligt.

Denne gang - har jeg også gjort det hele selv - men har brugt tiden på at få det rigtige udtryk frem. Selvom jeg har haft gang i hele 2 grafikere, så er jeg åbenbart sådan en som skal gøre det selv :)

SelvStrik har fået helt nyt logo, der er bedre billeder af alt garnet og senere kommer også nye billeder af alt tilbehøret, og mange steder er der også kommet nye beskrivelser.

Generelt er det blevet nemmere at handle, du behøver ikke oprette dig om kunde/have en konto, du kan bare putte i kurven, betale, taste din adresse og så er der en ordre på vej til dig :) Snart kommer der også PayPal på.

Det er stadig fri fragt for ordre over 200kr og fast fragt på 25kr på ordre under 200kr (kun dk). Og så er der Fri fragt varer, som sendes fragt frit i Danmark. 

Jeg arbejder stadig på de sidste detaljer, men jeg håber du vil tage godt i mod den nye shop - og skriv hvis du har spørgsmål eller mangler noget eller bare vil sige hej til mig på: selvstrik (a) selvstrik . dk

Hvis du ikke kender SelvStrik.dk så kan jeg fortælle at hos mig kan du købe de smukke farver i de bedste kvaliteter. Håndfarvet garn, lace garn, kashmir, silke, kid mohair, lama uld, pimabomuld, blød yaku uld, lækre strømpegarner, blød glimmertråd på cone, opskrifter og så det bedste værktøj til at være kreativ med.

Mit motto er: Når man bruger tid og kærlighed på at strikke og hækle, kan man ligeså godt gøre det i en god kvalitet. 

Jeg vil meget gerne høre hvad du synes om den nye shop -  hvordan ser der ud? Og er det nemmere at handle (eller er det bare noget jeg bilder mig i)?

kh.

Elisabeth

Garn-o-holiker og indehaver af SelvStrik.dk

Kommentarer (2) -

Mette Madvig

Jeg synes at det ser meget indbydende ud og let at navigere rundt i - og sikke noget dejligt garn du har Smile
Mange hilsner,
Mette

selvstrik

Tak Mette Smile og dejligt at du synes det er nemt og let

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading