SelvStrik.dk

strik og hækling

6. februar 2015 20:28
by Elisabeth SelvStrik
2 Kommentarer

Det handler overhovedet ikke om strik

6. februar 2015 20:28 by Elisabeth SelvStrik | 2 Kommentarer

Eller det gør det på en måde alligevel for mig :)

Jeg føler mig fuld af energi - rockstjerne energi! Jeg har lige set et webniar/workshop med Carolina Bjørk. Det satte en masse tanker i gang. Og inspireret af Brene Brown vil jeg være sårbar og dele ud af de tanker jeg har. Jeg håber I vil bære over med at jeg ikke helt ved hvor tankerne fører hen :)

Kender du det at gå lidt rundt i livet og føles sig forvirret? Ind i mellem er der lidt klarhed, men så bliver det hele lidt uklart igen. Sådan har jeg det ofte. Jeg har alt det her energi og en masse på hjertet, men jeg kan ikke helt få hold på det og hvordan jeg skal få det ud.

Når jeg ved hvor jeg skal hen og ved hvad der føles rigtigt, er jeg en Pitbull. Jeg er ikke til at skyde igennem og kører bare på indtil! Men hvis jeg ikke ved hvor jeg skal hen eller hvad planen - hvad min Planen er, så er jeg som en væddeløbshest uden bane: al den energi bruger jeg så bare på at cykle rundt i hovedet og gøre mig selv endnu mere forvirret.

Alt dette her vil jeg meget gerne blogge noget mere om - men jeg ved ikke helt hvordan. Det føles lidt forkert at gøre det her - men jeg føler at jeg har meget mere på hjertet end bare at sælge garn. Ikke at der er noget galt med det - jeg elsker mit arbejde, men jeg har også noget andet på hjertet.

Jeg kan ikke helt forklare det, men det har noget at gøre med at strik ikke kun er strik. Strik er ikke kun resultatet eller de fine billeder eller hvor lækker man føler sig bagefter. Det har at gøre med at strik kan skabe venskaber, give ro i et stresset hoved og kan gøre man har nemmere ved at acceptere sig selv.

Jeg kan ikke helt forklare det. Jeg ved godt det her er et mærkeligt blogindlæg. Jeg har ikke alle brikkerne endnu, men det her kommer du til at høre mere om. For nu er det på tide at jeg finder ud af vildnisset og hugger den vej gennem skoven jeg vil gå!

Kommentarer (2) -

Mette Madvig

Det kan måske handle om at få det skrevet ned og ud af systemet, så der er plads til nye tanker i samme bane - det virker nogle gange for mig Smile Garn og hækling (og snart begynder strik) kan for mig nærmest være terapeutisk - skaber ro i hele systemet Smile
Glæder mig til at læse mere Smile
Kh
Mette

selvstrik

Præcis Mette og tak  Smile og velkommen i strikkeverdenen, selvom du allerede er i garn og hækleverdenen Smile

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading