SelvStrik.dk

strik og hækling

4. juni 2015 10:54
by Elisabeth SelvStrik
0 Kommentarer

PopUp Strik med digte

4. juni 2015 10:54 by Elisabeth SelvStrik | 0 Kommentarer

Og så var der PopUp Strik for anden gang - denne gang med digt-oplæsning af forfatter/digter Maja Petrea Fox.

Vi var i Indreby Kulturhus på Charlotte Ammundensens Plads (hvor der forøvrigt også er strikkegraffiti /streetart strikke arrangementer). 35 var mødt op til at se hvad Carsten Bo og jeg havde fundet på :)

Forfatter Maja Petrea Fox er kun 24 år, men har en gammel sjæl og et virkelig talent for at skabe nærvær, som også understøttes af hendes fantastiske rammende tekster.

Det som ramte mig meste var digtet om tvivl, jeg bringer et uddrag af her:

Jeg tvivler på livet, jeg tvivler på døden

og jeg tvivler på alt det imellem

Jeg tvivler på det næste måltid

og den næste omgang

Jeg tvivler på, at du skal købe det i dag

Jeg tvivler på mennesker

Jeg tvivler på taxametret

Jeg tvivler i garderoben og entréen

Jeg tvivler på kokain

Jeg er i tvivl om tvivlen og resten

og det er vel egentlig helt ok

Tror jeg nok

Efter og ind i mellem oplæsning fik vi lov til at stille en masse spørgsmål og Maja delte rundhåndet ud af refleksioner om skriveprocesser, vejen til forlags-debut, om at trykke den første bog selv, om integritet og meget andet.

Og selv om hun oftes optræder i jazzklubber sammen med et jazzband og derfor var helt ude af sit element, formåede hun alligevel at skabe en super stemning og forbindelse til os strikkende i salen i kulturhuset.

I fredags havde hun forlagsdebut med digtsamlingen Åben. Hvis du er interesseret i at købe digtsamlingen Åben, har jeg stadig 2 signerede eksemplarer á 179kr, som også kan sendes for 30kr ekstra der kan købes ved at sende en mail til mig på selvstrik ( a ) selvstrik . dk eller du kan købe dem direkte hos Maja HER.

Fotograf Inge Gottfredsen tog nogle billeder, som har jeg venligst har fået lov til at bringe (tjek hendes billeder ud på hendes hjemmeside, de er ret fantastiske)

Næste PopUp Strik er flyttet fra tirsdag den 16. juni til lørdag den 13. juni - hvor der er World Wide Knit in Public Day :) Hvis du gerne vil have en mail, dagen før så kan du skrive dig op til nyhedsbrevet HER.

 

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading