SelvStrik.dk

strik og hækling

22. september 2015 10:33
by Elisabeth SelvStrik
2 Kommentarer

PopUp Strik på Cafe Nutid

22. september 2015 10:33 by Elisabeth SelvStrik | 2 Kommentarer

Så arrangerede jeg igen PopUp Strik - denne gang på Folkekirkens Nødhjælps Cafe Nutid.

Cafe Nutid er en rigtig hyggeligt og stor cafe som drives af Folkekirkens Nødhjælp sammen med deres ungdomsafdeling.

Den drives udelukkede af frivillige og overskuddet går til Folkekirkens Nødhjælp, så ud over at de har gode 'S.U. venlige' og strikkenørd-venlige priser, så går det til at godt formål :)

Vi skulle have set stand-up, men det var aflyst, så vi sad bare og hyggede og strikkede :) Næsten 20 mennesker havde forceret regnen og vi fik hurtig indtaget det meste af underetagen og flyttet sofaer rundt.

Det er også det jeg rigtig godt kan lide ved Cafe Nutid, det gør man bare, så længe man tager hensyn til de andre gæster. Tak til cafeen for at vi måtte fylde det hele :)

Der var både nye ansigter og genkendelige ansigter. Tove som havde været med før, havde taget sin mand, Hans med. Han syntes det lød så spændende, så han ville mægtig gerne se hvad vi lavede.

Han strikkede lidt på Toves strikketøj og jeg lovede at hvis han kom med næste gang ville jeg tage pinde og garn med til ham. For at han kunne faktisk godt strikke ret.

Carsten Bo som jeg laver PopUp Strik med, havde travlt med strikkefestivalen KnitWork som løber af stablen i weekenden - hvor jeg også har stand, så kom forbi SelvStrik's stand og sig hej :)

PopUp Strik næste gang er mandag den 19.oktober - og det er personligt en gang jeg glæder mig meget til. Det bliver kulturstrik, interessant, udfordrende for nogle og jeg glæder mig :)

Blogindlægget er IKKE sponsorerert af Cafe Nutid eller Folkekirkens Nødhjælp, jeg kan bare rigtig godt lide stedet :)

Var du til PopUp Strik på Cafe Nutid, hvad syntes du om stemningen? Læg gerne en kommentar :) Jeg bliver altid glad for at høre fra dig.  

Kommentarer (2) -

Hans Houmøller

Kære Elisabeth.
Så blev jeg lige berømt over night.
Hvor var det en rar og sjov oplevelse at få lov til at være med i jeres arrangement. Stedet var ganske velegnet, og jeg fik udvidet min horisont på flere måder.
Jeg deler jo normalt min dejlige kones interesse på afstand, og før og efter hun tager af sted, men det var godt at være med på pinden for en gangs skyld.
Det er en herlig, broget på den gode måde forsamling, der popper op til arrangementerne, så god vind med det næste arrangement og sikkert på gensyn en anden god gang.
Bedste hilsner,
Hans
PS! Godt, vi ikke blev forstyrret af nogle stand-uppere. 😉

Elisabeth SelvStrik

Kære Hans

Ja, nu ved strikkerne i hvert fald hvem du er ;) Det var meget hyggeligt at have dig - og din søde kone (som det vist viser sig har arbejde sammen med min gamle skoleveninde Mette H. Jeg skulle hilse Tove fra Mette Smile.
Du skal være meget velkommen en anden gang også selvom du ikke strikker Smile
Og ja, godt vi ikke blev forstyrret, hvis havde alt for travlt med at strikke og snakke.

Mange hilsner
Elisabeth

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading